Etkili Sunum Hazırmalanın Altın Yolları



Etkili bir anlatım için etkili bir sunum oldukça önemlidir. Bu konuyu esprili bir dille anlatan teknoloji komedyeni Don MacMillan'dan dinleyelim...



Bir Teknoloji Komedyeni: Don McMillan
Don McMillan 1982 yılında Stanford Universite’sinden Master Derece ile Elektrik Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra  AT&T Bell Laboratuvarları’nda dünyanın ilk 32 bit işlemcilerinin tasarımında çalışmaya başladı. Ardından, meşhur Silikon Vadisi’ne, VLSI Technology’ye işlemci tasarımcısı olarak geçti. Burada 6 yıl süresince üzerinde çalıştığı 50’den fazla tasarımın bir kısmı halen geçerliğini korumaktadır.

1991 ylında 16’ıncı geleneksel San Fransisco Uluslar arası Stand-Up Komedi Yarışması’nı kazandığından beri işlemcilerle ilgilenmeyi bırakıp mikrofonları tercih etti. Birçok televizyon programında ve tanınmış markaların reklamlarında göründü, sinema filmlerinde rol aldı.
300’ün üzerinde gösteri yapan komedyen özgün geçmişinden kaynaklanan bilgisayarlar, teknoloji ve teknolojik yaşam konularını PowerPoint sunumlar eşliğinde işliyor.
Don MCMillan‘ın gösterileri içinden konu olarak yine PowerPoint’i seçtiği bölümleri alıyoruz.
.
Önce eskilerden…




Aynı Gösterinin daha gelişmiş yeni versiyonu.


Yorumlar

  1. Slatlarda ne yapılmaması gerektiği anlatılmış. Sunucu da katılımcıları nasıl etkilediğini gösteriyor. Bu amerikalılar insanları güldürerek baya birşeyler yapıyor. Faydalı paylaşım, teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA