En güvenli akıllı telefon BlackPhone tanıtıldı

En güvenli Android telefon BlackPhone, MWC 2014 etkinliğinde ortaya çıktı. Android destekli PrivatOS işletim sistemi ile gelen cihazın özellikleri haberimizde.

Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen en güvenlik akıllı telefon olarak tanıtılan BlackPhone, Mobil Dünya Kongresi’nde detaylandı. Geeksphone ve Silent Circle tarafından geliştirilen bu model Android destekli PrivasOS işletim sistemi ile gelmekte. İki yıllık ücretsiz güvenlik hizmetleri ile beraber satışa sunulacak bu cihazda şifreli arama, gizli mesaj imkanı, saklayabileceğimiz rehber kayıtları gibi farkllı özellikler bulunuyor. Uzaktan erişim imkanı ile tüm sistemi silebileceğimiz BlackPhone‘da bulut tabanlı veri yedekleme bulunuyor. Yine uzaktan erişim ile sistemi yeniden kurabilirsiniz.
Aile veya arkadaşlarınız arasından seçtiğiniz 3 kişi ile 1 yıl boyunca ücretsiz iletişim imkanı da sunulmakta. Diğer kişiler ile güvenli iletişim kurmak için farklı ödemeler yapmanız gerekiyor. BlackPhone‘un teknik özelliklerine bakacak olursak 4.7 inç büyüklüğünde HD IPS ekrana sahip. Dört çekirdekli 2GHz hızında çalışan işlemcinin yanı sıra 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı sunmakta. Arkasında 8MP ve önünde 3MP kamera sahip BlackPhone, 629 dolarlık fiyatı ile unlocked olarak satışa sunulacak. NSA’nın dinleme vs. gibi izlemelerinden kaçabilen bu cihaz yüksel fiyatı ile daha çok zengin kişiler tarafından tercih edilebilecek gibi görünüyor.

mynet

Yorumlar

  1. Tebrik ediyorum arkadaşlar iyi bir çalışma ben bu telefonu ilk defa bu sitede gördüm Hem de baya sağlam özellikleri de iyi sağolun paylaşım için Arge Beyin ekibi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA