NEDEN CANKUR SİSTEMLERİ?

CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri

Cankur Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde gelişip büyüyerek 1 yıl içinde 9 ayrı ilde şubeler kurmuş ve bu sayede daha geniş kitlelere hizmet götürmeyi amaçlamıştır. Cankur Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri kesinlikle sulu sistem kullanmamakta, en ileri teknoloji olan ve roket teknolojisi olarak bilinen söndürme sistemlerinin satış, montaj ve bakım işlemlerini yapmaktadır.

Uzman ve dinamik kadrosuyla hizmet veren, müşteri memnuniyetini misyonu haline getiren Cankur Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri süreklilik, sürdürülebilirlik, dürüstlük, uygun fiyat, karşılıklı güven ilkelerine son derece önem vermekte en kaliteli hizmeti en uygun zamanda en uygun fiyat politikasıyla müşterilerine sunmaktadır. Uygulanabilir çözümler üreten Cankur Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri’ nin en önemli özellikleri aşağıdaki gibidir:
-         İnsan sağlığına zarar vermez,
-         Kir, nem, toz yapmaz,
-         Zehirli değildir,
-         Oksijen tüketmez,
-         Yangını hemen söndürür,
-         20 yıl bakım gerektirmez,
-         Dolum ve kalibrasyon gerektirmez,
-         Ekonomiktir,
-         Oksijen tüketmez,
-         Tüp odası, sistem odası gibi ekstra maliyetler gerektirmez.
Kullanımı son derece basit olan, ev, işyeri, ofis, okul, banka, taksi, otobüs, tekne, çadır, metro ve benzeri yerlerde rahatlıkla kullanılabilen Cankur Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri hem malınızı hem canınızı korur. Benzeri olmayan bu teknolojiyi Türkiye’ nin her yerinde yaygınlaştırmayı planlayan firma bu doğrultuda çalışmalarına devam etmektedir.
Daha fazla bilgi için :www.cankursondurme.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA