YANGIN TÜPLERİNDE DOLUMU, BAKIMI, KALDIRDIK!



ANKARA
CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri, söndürmeyen yangın tüplerinden şikayetçi olan esnafla buluştu. Esnaf “ 6 aya kalmadan içi boşalan yangın tüplerinden bıktık ama şimdiye kadar başka bir alternatifimiz yoktu, Cankur sayesinde bu dertten kurtulduk.
Bizim için zabıta kontrolünden tam puan alması ve 20 sene dolum yapılmaması en önemli özellik.”  dedi. Esnafla çay içtikten sonra onlara hayırlı işler dileyen Cankur koordinatörü Abdullah adak ise “ esnafın yüzünü ve cebini güldürmek bizi memnun ediyor” dedi.

İZMİR
CANKUR İzmir Şube Sorumlusu Sefa Coşkun, İzmir de etkili bir şekilde çalıştıklarını belirterek,  bu konuda “ İzmirliler bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Bu ürün sayesinde esnafımızı büyük bir yükten kurtaracağız. Kesinlikle yangının üstesinden gelebilecek ve hayat kurtaracak bir ürün. Ekonomik olarak da çok kârlı çünkü 20 yıl dolum, bakım, kalibrasyon derdi yok. Sektöre getirdiğimiz yenilikten dolayı memnuniyet duymaktayız.” dedi.


KÜTAHYA
CANKUR Ankara Şube Müdürü Abdullah Adak “ Hedefimiz kaliteli işçiliği, kaliteli ürünlerle birlikte uygun yer ve şartlarda tüketiciye sunup, %100 memnuniyet sağlamak. Nicelikten çok niteliğe önem vererek şimdiye kadar çok sağlam adımlar attık. Çeşitli sektörlerde başarılar sağladık ve başarının anahtarını da birçok insanla paylaştık. Her an paylaşmaya devam edeceğiz. yine bunun gibi uzun araştırmalar, ar-ge ve optimizasyon çalışmaları ile Türk halkına eşsiz kolaylık sağlayan, en önemlisi hayat kurtaran bir ürünle Kütahya ilimizin de buluşmasını sağladık. Tüketicimiz üründen çok memnun kaldı. Onların memnuniyeti bizi memnuniyetimizdir.” dedi.
KOCAELİ (İZMİT)
Kocaeli de düzenlenen kalite resepsiyonuna Cankur ekibi çalışanları ve davetliler katıldı. Resepsiyonda Cankur ekibini şube müdürü Abdulkadir YILDIRIM temsil etti. Yıldırım Cankur ’un olduğu bütün illerde resepsiyonlara hızla devam edileceğini belirterek, duyduğu memnuniyeti konuklarla paylaştı. Konu başlıkları ise şöyle oldu;
 ŞUBE MÜDÜRÜ YILDIRIM : “ ESNAFI DÜŞENEN HER ZAMAN KAZANIR” 
Esnaftan olumlu yorumlar aldıklarını ve artan talebi karşılamak için uğraştıklarını belirten Yıldırım  “ katılım beklediğimizden bir hayli fazla oldu. Bu bizim doğru yolda olduğumuzu gösterir. Daha önceden esnafla fikir alış verişinde bulunmuştuk. İhtiyaçları belirlemiş ve ona göre adım atmıştık. Türkiye’de esnaf diye tabir edilen işverenleri görmezden gelmek birçok şirketin zarar etmesine, hatta iflasına sebep olmuştur. Esnafı rahatlatmak demek ekonomiyi rahatlatmak demektir.” dedi.
HEDEFİMİZ YÜZDE YÜZ, DOLUM YAPTIRMAYIN
Yıldırım konuşmasında sulu ve köpüklü sistemin zararlarından da bahsederek, bu sistemlere alternatif çözüm getirdiklerini ve Kocaeli de hedeflerine ulaşmak üzere olduklarını söyleyerek sözlerine şunları ekledi; “içinde basınç olmaya yeni sistem yangın söndürme tüpleri, 20 yıl boyunca dolum, bakım gerektirmiyor. Uzun vadede bakıldığında 20 yıl dolum yaptırmayarak elde edeceğimiz kazanç hatırı sayılır rakamlar yapıyor. Bu da iş yerimizi geliştirmek için yaptığımız ek yatırımlara, bir yenisini eklemek için bize fırsat sağlar.
Cankur sayesinde Kocaeli de bu sistemi kullananlar giderek artıyor. Bizim hedefimiz de piyasanın yüzde yüzünü bu teknolojik tüplerle tanıştırmak olacaktır. Böylece Türkiye ekonomisi için de büyük fayda sağlanacak.”  dedi.
Süreklilik, sürdürülebilirlik, dürüstlük, uygun fiyat ve karşılıklı güven ilkelerine son derece önem verdiklerini belirten CANKUR Kocaeli Şube Müdürü Abdülkadir YILDIRIM “ Kocaeli bir sanayi şehri ve birçok işveren var, Türkiye’ye getirdiğimiz bu yeni teknoloji yangın söndürme sistemleri sayesinde esnafın ekonomik kâr elde etmesine katkı sağlıyoruz. Bu son teknoloji, insan sağlığına zarar vermeyen,  dolum gerektirmeyen ve hayat kurtaran bu yangın tüplerini Kocaeli’yle tanıştırmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Kocaeli’nde Esnafa büyük kolaylık   
20 yıl boyunca bakım ve kalibrasyon derdi olmayan yeni nesi yangın söndürme tüpleri uzun vadede kâr elde etmek isteyen tüketiceyi memnun etti. Esnaf “ bu ürün bizim içi biçilmiş kaftan kullanıldığı yere zarar vermiyor sadece ateşi söndürüyor, dolum masrafından bizi kurtarıyor ve dükkanda estetik duruyor” dedi.
 CANKUR’ un bu ürünleri internet üzerinden ( www.cankursondurme.com ) veya yetkili bir Cankur bayine giderek temin edilebilir. Ayrıca araç için alınan yangın söndürme tüplerinde CE belgesi mevcuttur.

ilginizi çekebilir: Cankur Şirketi Tanıtım Bülteni

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA