YANGIN TÜPÜ OLANLAR; BU YAZIYI OKUMADAN KARAR VERMEYİN!

Cankur eolo-1 yangın tüpü

CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri’nin Ankara da düzenlediği kalite resepsiyonuna Cankur ekibi çalışanları ve davetliler katıldı. Resepsiyonda Cankur ekibini koordinatör Abdullah Adak temsil etti. Davetlilerle yakından ilgilenen Adak, davetlilerle uzun süre sohbet etti.
KOORDİNATÖR ADAK’ IN AÇIKLAMALARI 

Adak, Cankur kalite resepsiyonuna dair şunları söyledi: “ katılım bizim şirketimiz gibi
piyasaya alışık olmadığı bir ürünü süren bir şirket için hem adet olarak hem de düzey olarak yüksek oldu. Konuklarımızla fikir alış verişinde bulunduk. Bu resepsiyon da yapılan fikir alış verişinin lokasyon, fiyat ve kalite üçlüsünün belirlenmesinde önemli yeri olacak.”

Yeni yangın söndürme tüplerinin Türkiye pazarında ki yeri ne olur? Diyerek yöneltilen bir soruya ise Adak’ın cevabı; “ nasıl şuanda Türkiye’de yüzde yüze yakın artık eski diye tabir ettiğimiz yangın söndürme tüplerinden kullanılıyorsa bizim hedefimizde piyasanın yüzde yüzünü bu teknolojik tüplere alıştırmak olacaktır. Bun Türkiye ekonomisi içinde büyük fayda sağlayacak.”  oldu.

DOLUM YAPTIRMAYIN

Adak verilen aradan sonra konuşmalarına şöyle devam etti: “ bu yangın söndürme tüplerinin içinde basınç yok, o yüzden 20 yıl boyunca dolum, bakım gerektirmez diyoruz, diğer tüplerin maliyeti 20 yıla oranlandığında çok uçuk rakamlar çıkıyor, bu da işletmeciyi zaman ve para bakımından zorlar. Yangını daha büyük boyutlara ulaşmadan durduran bu tüpleri kullanmak sadece bize fayda sağlamıyor, komşumuza ve yakındaki işletmelere de fayda sağlıyor. Haberlerde sık sık görüyoruz bir yerde yangın çıktığı zaman etrafa ne kadar hızlı yayılıyor.”  dedi.

SULU VE KÖPÜKLÜ SİSTEM ZARAR VERİYOR

Konuşmasında sulu ve köpüklü sistemlerin zararlarından da bahseden Adak; “bizim sistemimiz ürünün üstüne sıkıldığında ürünü deforme etmiyor, orijinalliğini bozmuyor ve ürünün satışına devam edilebiliyor. Fakat dükkânın bir köşesinde çıkan bir yangında dolayı kullanılan sulu ve köpüklü ürünler yanmamış ürünleri de kullanılamaz hale getiriyor. Kurduğumuz ev ve araba sitemlerinin taşınabilir olması da bizi tercih sebebi yapıyor.  Biz kalite planlama, kalite kontrol ve kalite geliştirme üçlüsünü yangın sistemlerinde uyguladık.”  diyerek konuşmasına son verdi.

İlginizi çekebilir: YENİLENEN TEKNOLOJİ, ESKİ KALAN YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİ

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA