YENİLENEN TEKNOLOJİ, ESKİ KALAN YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİ


Ar-ge beyin araştıran ve geliştiren beyinlerin girişimci blogu
CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri
Modern olarak ilk yangın söndürücüyü 1818 yılında keşfeden George William Manby’ den beri yangın söndürücüler de içerik ve nitelik bakımından çok fazla bir değişme olmadı. Daha spesifik kullanım alanları
için yangın söndürücüler üretildi ise de belli bir yerden sonra geliştirilmedi yada geliştirilmesi için gereken önem verilmedi. Günümüzde yapılan son çalışmalarla İtalyan Firecom şirketinin geliştirdiği yangın söndürme tüpleri piyasaya çıktı. Bizde CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri olarak bu ürünün Türkiye’ye gelmesi için gerekli çalışmaları yaptık ve Türkiye’de on tane ilin bayiliğini aldık.
Bu ürünün Türkiye’ ye de kullanılan yangın söndürme tüplerine göre uzun vadede bakıldığında muadillerine göre çok daha ekonomik, pratik ve tesir bakımından diğer ürünlerden daha etkili olduğu için tercih sebebimiz oldu.
Kısaca ürünü tanıtmak gerekirse bu ürünün en önemli özelliklerinden 3’ü şöyle; insan sağlığına hiçbir zararı yok, 20 yıl boyunca dolum, kalibrasyon gerektirmiyor ve kullanıldığı ortamlarda kir, nem toz bırakmıyor. Yani bir kitabın üstüne sıkıldığında kitaba bir zarar vermiyor, kitap hala eski özelliğini koruyabiliyor. Hayal etmenin kolay olması açısından, diğer yangın söndürme tüpleri ateşin havayla irtibatını kesip söndürme işlemini gerçekleştirirken, bizim sistemimiz ateşi içine çekip sönümlüyormuş gibi düşünülebilir.
Yaptığımız iş yemeğin yanında kek yemeye alışmış insanlara yemeğin yanında ekmek yenir demek ve ekmek satmak istemek gibi bir şey. Hâlbuki herkes bilir ki yemeğin yanında olması gereken ekmektir. İşte bütün dünya artık CANKUR Akıllı Araç Bina Yangın Alarm ve Söndürme Sistemleri’nin satış ve pazarlamasını yaptığı bu ürünü kullanırken biz hala ağır eski sistemlerden kurtulamadık. Yani hala kek yiyiyoruz, ekmeğin tadını alanlar hariç tabi. Hâlbuki adamlar tuzsuz ekmek bile yapmışlar. Yani sınırlı düşünmüyorlar, değişim yapıyorlar, gelişiyorlar. Tüm girişimci arkadaşlara da şunu bilsinler ki sizde bize orijinal bir teklifle gelirseniz sizinle de iş ortaklığı yapabiliriz. Yapmanız gereken tek şey sınırlı düşünmeyin yani aklınızda kek ve ekmek kalmasın başka alternatiflerde düşünün. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
CANKUR ekibi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA