BLOG YAZARAK PARA KAZANMA YOLLARI-2


Arkadaşlar AR-GE beyin ailesi olarak blog yazarak para kazanma yöntemlerinden 2. Sini size sunuyoruz.

TR5.in veya TR6.in

TR6.in servisini kullanmanızı tavsiye ederim çünkü kısaltmalar daha hoş gözüküyor. Hem de Türk alt yapısı olduğu için rahat edersiniz.
Serviste kısaltacağınız linklerde otomatik indirme veya pop up reklamlar yoktur. Bu kullanıcılarınız için büyük ölçüde rahatlık sunar. Tr6.in sitesi uzun adresleri kısaltma ve gösterim miktarı oranında para kazanma sitesidir. Minimum ödemeyi 15TL yapmaları bloggerlar için bir artı oldu.
Kısacası bu servisi kullanarak para kazanmak mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey üye olmak ve link kısaltmak. Kısaltmış olduğunuz linklere yapılan ziyaretlerden elde ettiğiniz kazançlar düzenli olarak ödeniyor. (Örnek olarak bakınız: http://tr6.in/aF) [sağ üst köşedeki reklamı geç butonuna tıklayan kullanıcı sizin sitenize gelmiş olacak]bu bağlantıyı istediğiniz gibi sosyal ağlarda ve forum, blog gibi sitelerde paylaşarak ziyaretçi çekebilirsiniz.

NOT: Ar-ge beyin olarak 2K-3K hit alan bir siteniz yoksa, umudunuzu böyle sitelere bağlamamanız konusunda uyarmayı görev biliyoruz. 

İlginizi çekebilir: BLOG YAZARAK PARA KAZANMAYOLLARI-1
                             

Yorumlar

  1. 2000 3000 ziyaretci

    YanıtlaSil
  2. K = bin demek, Sayın admin tıklama yoluyla para kazanmak dışında, site açarak aylık para getiren bir yol yokmu ? farklı bi yöntem olur mesela tıklama dışında

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÖZEL FORMÜLLÜ FIRÇASIZ ARAÇ YIKAMA KÖPÜĞÜ

AMERİKANIN PİRESİ : SAND FLEA